Skip to content

Trainers

Trainer Linda Hagendoorn
Linda Hagendoorn

Hoofdcoach - 7e Dan - fysiotherapeute

Linda Hagendoorn is als hoofddocent judo, docent x-co, bewegingsdeskundige en fysiotherapeut de spil van de sportvereniging. Met veel kennis en kunde over de verschillende takken van sport die SV Hagendoorn R-Z aanbiedt verzorgt Linda een groot deel van de lessen op de vereniging. Bovendien zorgt haar vrolijke aanwezigheid ervoor dat iedereen die op de club binnenstapt enthousiast wordt en met plezier kan sporten!

Linda, houder van de 7e dan in het judo, behoort tot een select gezelschap van hoger gegradueerde judodocenten in Nederland. Dit wil zeggen dat zij dankzij haar jaren van ervaring in de judosport haar sporen ruimschoots heeft verdiend. Ook vandaag de dag houdt zij zich nog steeds actief bezig met judo door onder andere op te treden als coach bij wedstrijden, dan-examens af te nemen en ook zelf wekelijks te trainen.

Zoals het een echte professional betaamt kan Linda haar kennis over het judo met passie overbrengen op haar leerlingen, of dit nu kinderen zijn die recreatief willen sporten of volwassen met een topsportambitie.

Naast haar werkzaamheden als judodocent is Linda ook vaak te vinden voor een X-co of gymnastiek groep, of in de fitness waar ze mensen trainingsadvies geeft of helpt bij fysiotherapeutische klachten.

Kijk ook eens op haar Wikipedia pagina.

Trainer Cas Teeuwisse
Cas Teeuwisse

Wedstrijdcoach en SSV coach – 3e Dan

Cas is een bevlogen docent met jaren aan judo ervaring. Hij geeft les aan zowel recreanten als wedstrijdjudoka’s en treedt tijdens toernooien regelmatig op als coach van onze jeugd-wedstrijdselectie. Cas daagt zijn leerlingen graag uit door in zijn lessen vaak nieuwe technieken te behandelen. Hij heeft van het geven van judolessen zijn full-time beroep gemaakt en hij is dan ook op meerdere plaatsen te vinden.

Voor SV Hagendoorn R-Z geeft hij niet alleen lessen op de Beukhoeve, maar is hij ook de leraar die les geeft op de locatie voor Schoolsport. Verder geeft Cas les aan studenten bij de Erasmus universiteit. Alles bij elkaar is Cas daardoor een brug tussen SV Hagendoorn R-Z en externe partijen.

Trainer Kevin van Oorschot
Kevin van Oorschot

Assistent trainer – 1e Dan