Powergym

Op maandag, dinsdag en vrijdag wordt er Powergym gegeven door Linda Hagendoorn.

Dit is een cardio- en stabiliteitsactiviteit met als doel o.a. het verbeteren van de conditie. Het heeft geen competitief karakter. Belangrijker is het plezier dat je hebt door in groepsverband op muziek te bewegen en daarmee tegelijkertijd je vertrouwen in eigen kunnen te verbeteren.

De deelnemers, mannen en vrouwen, variëren in leeftijd van 45 tot 70/75 jaar. Door deel te nemen aan deze Powergym zorg je ervoor dat je lichaam zo goed mogelijk blijft functioneren, zodat je in staat blijft alles te kunnen doen wat je wilt.

De les wordt gegeven onder deskundige leiding van Linda, die een zéér ervaren fysiotherapeut is.

Kortom; dit is een uur waarin aandacht geschonken wordt aan fitness, kracht en flexibiliteit. Voor wie gezondheid hoog in het vaandel staat.

Wil je meer informatie? Hiervoor verwijzen wij naar onze contactpagina.

Powergym

Maandag
09:15 – 10:15 uur
Dinsdag
19:30 – 20:30 uur

Groepsgym (met schudbuis)

Vrijdag
09:00 – 10:00 uur

Bovenstaande lestijden gelden voor het gehele seizoen, m.u.v. feestdagen en vakanties. Als er wijzigingen plaatsvinden in de lestijden, dan zullen deze bekendgemaakt worden via de website, onze maandelijkse nieuwsbrief of via posters op het prikbord van de vereniging.

Contributie

1 maal per week € 20,= per maand
2 maal per week € 26,50 per maand
Losse les € 6,50 per les
Eenmalig inschrijfgeld € 6,50

Betalen
De contributie dient op de 1e dag van de maand per automatische overschrijving overgemaakt te worden op rekeningnummer NL92INGB0003102752 t.n.v. Sportvereniging Hagendoorn Rotterdam-Zuid.

Opzeggen
Opzeggen kan via e-mail, per brief of maak gebruik van ons contactformulier. De opzegging is pas definitief zodra deze door het secretariaat is bevestigd.